Palo Alto Residence

A new residence situated on a corner residential lot demanded a landscape that performed in a variety of ways. The architecture established four distinct exterior environments. The landscape design reinforces this site structure by establishing places of distinct character, sometimes ordered by the geometry of the building and sometimes playing against it.

download: Project PDF
architect: Steven Ehrlich
location: Palo Alto, CA
completed: 2008
2008
Custom Homes Design Award, Grand Award
2006
AIA East Bay Design Awards, Merit Award
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence
Palo Alto Residence